Плодово мляко
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2016 Мисля ,че се получи ,десерта е лек и свеж , понеже сметаната която ползвах не е с висока масленост (15-18%) ,битата сметана неможе да стегне и реших отгоре да сложа филирани бадеми загряти за кратко на сух тиган , малко настърган шоколад.Стана лек с леко хрупкави елемнти първо се осеща тиквата ,кардамона канела , и накрая запечения вкус на ядките :) :) :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2015 Аз добавих и малко бял шоколад :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2015 Благодаря!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2015 Уникален мус аз го поръсих отгоре със смлени орехи. :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2015 Савина, ние използваме течна животинска сметана Президент или Елевир - може да се закупи в магазините на повечето от по-големите търговски вериги.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...