Пълнени чушки с три вида сирена и песто
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 За любителите на месото, може да добавите и малко кайма, но мусаката е изключително вусна във вегетариански вариант!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2022 Най-много обичам мусака различни видове, вкусно изглежда!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2021 страхотно се получи :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2020 Супер чудна мусака,много вкусно:)С патладжани ми е любима.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2020 По моя вкус. Аз лично имах булгур без варене и използвах такъв.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...