Мусака в гювече

Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 16.02.2014
Мусака в гювече
 
Необходими продукти:
400 гр кайма смес
800 гр картофи
240 гр настърган кашкавал
4 бр яйца
50 мл олио
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Мусака в гювече
Картофите нарежете на малки кубчета. Запържете каймата и картофите в мазнината, като бъркате за да стане каймата на трохи. Посолете и подправете на вкус изпържената кайма и картофите, като разделете сместа в четири гювечета. Добавете по малко вода и сложете във фурната да се пекът. Можете да използвате други подправки – въпрос на ваш вкус.
2
Мусака в гювече 2
Щом станат почти готови, добавете заливката от разбитите яйца с настърганият кашкавал и върнете във фурната до готовност на ястието. Сервирайте гювечето топло.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

30.09.2015
Стана много вкусна. Благодаря за рецептата.
6.
Изпрати
лично съобщение

17.01.2015
уникално
5.
Изпрати
лично съобщение

27.10.2014
Стана много вкусно. Изглежда апетитно. Бих сготвила пак.
4.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2014
Аз не запържих предварително. Пак стана много вкусна.
3.
Изпрати
лично съобщение

15.04.2014
Мусаката стана хубава.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Valya се регистрира в сайта.
Мила8181 коментира рецептата Яхния с нахут и спанак
Мила8181 коментира рецептата Кифлички с кашкавал
Светлина се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Яхния с нахут и спанак
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: