Мариновани свински ребра с боб
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2015 Много вкусна рецепта!Със сигурност ще я готвя и за напред! :))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2015 Би било добре, каротфите да се сложат за 15-20 мин във фурната, преди да се добавят към тях лука, чушките и наденицата. Така наденицата няма да се свари, докато картофите станат готови.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...