Наденица на грил със зеленчуци

Дата: 18.06.2010
Източник: Бон Апети
Наденица на грил със зеленчуци
 
Необходими продукти:
4 наденици
2 тиквички
1 глава червен лук
2 червени чушки
1 домат
2 стръка мащерка
2 с. л. олио
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Надениците се запичат на скара, грил тиган или във фурна.
2
Зеленчуците се режат на кубчета.
3
Лукът и чушките се запържват в олиото за 3–4 минути, след това се слагат тиквичките и бъркането продължава още 2 минути.
4
Добавят се доматите и наситнената мащерката, овкусява се със сол и пипер и се бърка още 2–3 минути. Надениците се поднасят с гарнитура от сотираните зеленчуци.

 

 

Съвет: За украса може да се използва стрък мащерка или нарязан наситно магданоз.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Теодора се регистрира в сайта.
нели иванова се регистрира в сайта.
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
Meggie Staneva се регистрира в сайта.
Мария Димитрова се регистрира в сайта.
Lora Dimitrova се регистрира в сайта.
СВЕТЛАНА се регистрира в сайта.
Nadia Toncheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта