Трицветна торта
Лора и Стоян
|
за блата: 225 г брашно 1 с. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сол 125 г меко краве масло 150 г захар 2 бр. яйца големи 1 ч.л. ванилова есенция 6 с.л. прясно мляко 130 г светъл мед 1 шепа филирани бадеми | за крема: 50 г захар 2 с.л. царевично нишесте 3 бр. яйчен жълтък 125 мл прясно мляко 1 ч. л. бадемова есенция 80 мл пълномаслена сметана 1 ч. л. пудра захар за поръсване на готовата торта |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2014 ,,Това в класическа немска торта с вкусна комбинация от нежен бадемов крем и хрупкав бадемов горен слой - в всичко това напоено с ароматен мед.,,
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2014 И при мен се получи невероятна торта! Всичко изпълних точно по рецептата. Благодаря!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Радвам се,че ви е харесал вкуса! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2014 Направих блата в по-голяма форма- 26см. и така стана като сладкиш. Изяде се и без крема - има чудесен, наситен вкус на мед. Страхотна рецепта. Браво! (Аз поръсих и малко орехи и канела. Мисля че се получи много добре.)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 Рецептата е редактирана и сега всичко в описанието е както трябва! :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...