Пролетно ризото
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2013 голяма импровизация се получи с оформянето на топченцата :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2013 Не че не са вкусни, но отнемат много време и са пипкави. Освен това ми се наложи да сложа още доста брашно за да се получи тесто което е лесно за оформяне и не лепне. Доматения сос е класически и подхоящ за всякаква паста.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...