Лятна фритата
Лора и Стоян
27. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2020 лесна и бърза рецепта, но тиквичките бяха около час и половина във фурната докато станат готови!
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2019 Интересна рецепта, но се оказа, че не е по вкуса ни :(
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2017 Бих препоръчала тикчичките са се бланшират предварително.Останаха сурови и твърди, въпреки, че пекох повече от час, а не 35 мин.
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Много лесна, вкусна и лека вечеря :)
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2016 Много вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...