Огретен с аспержи

Дата: 20.04.2010
Източник: Бон Апети
Огретен с аспержи
 
Необходими продукти:
500 г аспержи
300 мл прясно мляко
4 яйца
100 г брашно
2 стръка мащерка
сол и бял пипер на вкус
олио за намазняване
 

Начин на приготвяне:
1
Аспержите се белят по цялата дължина до основата на върха. Бланшират се в подсолена вода за 4–5 минути, отцеждат се и се поставят в намазнен съд за печене.
2
От млякото, яйцата и брашното се прави смес, която се овкусява с наситнената мащерка, сол и пипер и с нея се заливат аспержите.
3
Ястието се пече около 15 минути на 190 градуса и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

16.06.2017
Благодаря за рецептата . Вкусен и интерсен вариант за приготвяне на аспрежи .
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


143 ДУШИ ОНЛАЙН
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта