"Онова" с гъбите и топеното сирене

Гост: Георги Калинов
Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2002
 
Необходими продукти:
300 г свинско месо
200 г топено сирене
300 г стерилизирани гъби
2 с. л. олио
30 г масло
черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на хапки и се поставя в йенска тенджера.
2
Добавят се парчета топено сирене, гъби, сол, олио, масло и черен пипер на зърна.
3
Налива се маринатата на гъбите и се долива вода, колкото да покрие продуктите. Ястието се пече 50 минути при температура 180 градуса, като периодично се разбърква.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

29.04.2015
Лесно и непретенциозно, надявам се и толкова вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: