Кюфтета от червен фасул с чушкова салса
Лора и Стоян
600 г свинско месо от бут 1/4 ч. л. чесън на гранули 1/2 ч. л. кориандър 1/2 ч. л. кимион 4-5 с. л. брашно 5 с. л. олио 1 кубче пилешки бульон 1 червена чушка 2 скилидки чесън 2 глави лук 2 домата 200-220 г ориз 1/4 ч. л. черен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...