Студентско гювече

Георги Калинов
Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2002
Студентско гювече
 
Необходими продукти:
200 г царевица
150 г стерилизирани гъби
50 г кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Студентско гювече
Царевицата и стерилизираните гъби се поставят в гювече и се разбъркват.
2
Студентско гювече 2
Отгоре се настъргва кашкавал. Пече се 3 минути в микровълнова фурна при максимална мощност и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


159 ДУШИ ОНЛАЙН
T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: