Свински език в сос от камби

Източник: Бон Апети
Дата: 22.11.2002
Свински език в сос от камби
 
Необходими продукти:
4 свински езика
10 стъбла от магданоз
резен лук
10 зърна черен пипер
5-6 мариновани камби
2 стръка праз
1 в. ч. бяло вино
100 мл бульон от език
1 с. л. горчица
4 с. л. олио
1 с. л. брашно
2-3 щипки лют червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Свински език в сос от камби
Езиците се накисват в студена вода за около 1 час. След това се варят 40 минути в подсолена вода заедно със стъбла магданоз, лук, дафинов лист и пипер на зърна. Изваждат се и се потапят в купа със студена вода, обелват се и се нарязват на филийки.
2
Свински език в сос от камби 2
Празът се нарязва на ивички и се запържва в олиото за минута. Залива се с виното, изчаква се да се изпари и се добавят нарязаните на парченца мариновани камби. Разбърква се.
3
Свински език в сос от камби 3
Овкусява се с горчица, поръсва се с брашно, налива се бульонът от езика. Вари се 10 минути, след което се пасира и се прецежда. Месото се залива със соса и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: