Лечо

Източник: Бон Апети
Дата: 26.11.2002
Лечо
 
Необходими продукти:
500 г домати
1 кг чушки
3 глави лук
1 ч. л. червен пипер
5-6 с. л. олио



Начин на приготвяне:
1
Лечо
Лукът се нарязва наситно и се запържва в олиото.
2
Лечо 2
Добавят се нарязаните на ивички чушки, поръсва се с червен пипер, налива се 1 к. ч. вода и се задушава 10 минути на тих огън.
3
Лечо 3
Накрая се прибавят нарязаните надребно домати и ястието се оставя да се задуши още 10 минути на тих огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


nnikolovv коментира рецептата Фиш енд чипс
nnikolovv коментира рецептата Тепси кебап с праз и ориз
nnikolovv коментира рецептата Кексчета с кафе и шамфъстък
nnikolovv се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: