Супа от грах със синьо сирене
Лора и Стоян
![]() |
200 г кашкавал 1/3 връзка рукула 1 ч. л. самардала 1 ч. л. сминдух 2 яйца 200 мл прясно мляко 1/2 хляб олио за пържене брашно за паниране | за доматения сос: 1 ч. л. сол 1 ч. л. риган 4 с. л. зехтин 5-6 листа босилек 1 малка глава лук 2 скилидки чесън 4 домата 1-2 щипки захар |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...