Лесни кюфтета по чирпански
Лора и Стоян
![]() |
500 г месо от овнешка плешка (врат) 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. чубрица 100 мл вода 6 с. л. олио 50 г ракия 1 глава лук 300 г консервирани домати 1/2 ч. ч. ориз 1 зелка 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...