Каралабефозелек

Дата: 26.11.2002
Източник: Бон Апети
Каралабефозелек
 
Необходими продукти:
4 малки глави алабаш (800 г)
4 малки глави лук
4-5 стръка магданоз
100-200 мл прясно мляко
50 мл олио за пържене
1 кубче зеленчуков бульон
2 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
КаралабефозелекАлабашът се обелва, нарязва се на пръчици и се запържва за 2-3 минути в олиото.
2
Каралабефозелек 2Стрива се кубчето зеленчуков бульон, поръсва се с брашно и се разрежда с 1/2 чаша вода. Задушава се 15 минути на тих огън под капак.
3
Каралабефозелек 3Налива се прясното мляко и се поръсва с наситнен магданоз. Оставя се на огъня 2-3 минути, след което се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


388 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта