Градинарска гозба на тиган

Източник: Бон Апети
Дата: 06.07.2005
Градинарска гозба на тиган
 
Необходими продукти:
2 тиквички
2 червени чушки
2 стръка пресен чесън
1 стрък пресен лук
6-7 листа пресен босилек
5 с. л. зехтин
2 с. л. каперси
200 г ризони
1 кубче зеленчуков бульон
къри на вкус


Начин на приготвяне:
1
Градинарска гозба на тиган
Ризоните се сваряват в 1/2 л гореща вода. Стрива се бульонът, поръсва се с къри.
2
Градинарска гозба на тиган 2
Тиквичките се белят и се нарязват надребно. Лукът и чесънът се наситняват, сотират се за 1 минута в предварително загрят зехтин, добавят се тиквичките и се пържат 2 минути.
3
Градинарска гозба на тиган 3
Прибавят се каперсите, след 2 минути се ароматизира с наситнен босилек, след още 5 минути се прибавят нарязаните надребно червени чушки. Посолява се и се оставя на котлона още 1-2 минути. Поднася се с гарнитура от ризони.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Гоголова се регистрира в сайта.
Велина Василева коментира рецептата Кибе в бял сос
Margarita Ruslanova коментира рецептата Сусамови хлебчета
Мира се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Доматена супа с булгур
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: