Ориз с херинга и грах

Източник: Бон Апети
Дата: 29.04.2010
Ориз с херинга и грах
 
Необходими продукти:
100 г ориз
200 г херинга
100 г грах (от консерва или замразен)
1/2 ч. л. джинджифил
2 с. л. зехтин
1 ч. л. соев сос
див лук за украса


Начин на приготвяне:
1
Оризът се сварява в подсолена вода и се смесва с джинджифила.
2
Херингата се запържва в сгорещения зехтин за 1–2 минути. Добавя се грахът, бърка се 2–3 минути, овкусява се със соевия сос и се дръпва от огъня.
3
В чинии за сервиране с помощта на метален пръстен се оформят канапета от ориза. Отгоре се аранжира рибата и порциите се украсяват с пера див лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: