Ориз с праз и гъби

Дата: 29.10.2018
ТИТЛА: Хоби готвач
Ориз с праз и гъбиОриз с праз и гъби
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. ориз
1 стрък праз
200 г гъби
олио
копър, сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Запържваме праза и ориза.
2
Овкусяваме със сол и черен пипер и добавяме гъбите.
3
Добавяме вода и слагаме във фурната.
4
Накрая овкусяваме с копър и си хапваме.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта