Джуркан спанак с рагу от гъби
Лора и Стоян
250 г спанак 1/2 - 1 ч. л. къри 1 ч. л. сол 6-7 с. л. олио 2-3 дафинови листа 2-3 резена джинджифил 1 морков 1 зелена чушка 1 стрък пресен лук 2-3 скилидки чесън 30 г счукани бадемови ядки 200-250 г ориз "Басмати" 1/2 ч. л. куркума |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...