Пилешко бутче с бекон върху канапе от ориз
Лора и Стоян
![]() |
1 кг кайма смес (60% телешко и 40% свинско месо) 2 моркова 2 глави лук 2 скилидки чесън 80 мл олио 1 с. л. сос „Уорчестър“ 1 ч. л. доматен концентрат 1 в. ч. червено вино 100 мл телешки бульон 3 стръка мащерка 1 стрък розмарин сол и черен пипер на вкус | за картофеното пюре: 600 г картофи 20 г краве масло 20 мл прясно мляко 3 жълтъка сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2020 Получи се добре :)
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2016 за първи път го готвих вместо с кайма с изпечено агнешко
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Получи се добре
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2015 Пропуснах някои съставки,но се получи вкусно ... Отгоре поръсих с кашкавал
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2014 Първоначално подходих скептично към тази рецепта - звучеше ми като мусака с различна подредба на продуктите, но всъщност вкусът се оказа доста различен и много предпочитан от семейството ми.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...