Мисо супа
Лора и Стоян
![]() |
600 г скумрия 1 тиквичка 2 моркова 1/2 връзка репички 1 лимон 1/4 връзка розмарин скилидки чесън, сол и черен пипер на зърна на вкус | за соса: 1 домат 2-3 скилидки чесън 80 мл зехтин 1/2 връзка магданоз 2 броя звезден анасон сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...