Бърз пухкав пудинг
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Жанин, много зависи от фурната. Пробвай да печеш на по-ниско ниво и намали температурата с 20 градуса.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 На 200 градуса на петата минута от печенето започва да изгаря!!! Не е ли много тази температура?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...