Печени картофи с пармезан и прошуто
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2017 Станаха много вкусни. Най-важното е, че не се пържат. Двегодишното ми детенце много ги хареса.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 06.08.2016 Спечели овациите на моите гости!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 18.07.2016 Много вкусно:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2016 Чудесна лесна и бърза рецепта, с която да избягаме от традиционните пържени тиквички. Аз замених изварата с обезсолено домашно козе сирене, сушения домат с пресен на кубчета и вместо семолина сложих царевичен грис. Много свежо и засищащо! Благодаря за идеята! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.07.2016 Моите палачинки се получиха страхотно, сосът реших да го направя с малко кисело мляко вместо цялото количество рикота, но се получи доста водна сместа - много ми харесаха така или иначе, а вкусът ми напомня доста на дюнер, според мен заради кимиона :)
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...