Мързелива баница
Лора и Стоян
23. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Много вкусен и хрупкав хляб, изпече се перфектно!
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Тестото стана много лесно. Изпече се добре. Другият път обаче вместо бекон бих сложила шунка, за да не е толкова мазно. :)
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 страхотна идея
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Невероятен хляб!Стана страхотен!
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2014 Страхотна рецепта! Става и за закуска, и за вечеря. Аз замених бекона и яйцата със сирене и шунка. Пробвайте.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...