Ориз с пушена риба
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2014 Едновременно класическа рецепта и новаторска с пълнежа,сосът е страхотен и много лек и допълва вкуса идеално!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2014 много вкусни кюфтенца
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 Страхотни са!Само,че специално на мен ми доидоха малко тежки!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2014 много хрупкави кюфтенца,а това че се пекът със сол много напомня на това,че все едно ги вадиш от жарта,сосовете също са чудесни,страхотно ястие
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2014 Добра идея! Може и с друг пълнеж.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...