Пълнени кисели краставички със зрял фасул

Дата: 23.12.2004
Източник: Бон Апети
Пълнени кисели краставички със зрял фасул
 
Необходими продукти:
300-400 г зрял фасул от консерва
черен пипер на вкус
1 ч. л. червен пипер
1 щипка сминдух
1-2 щипки чубрица
1-2 щипки джоджен
1-2 с. л. доматено пюре
5-6 с. л. олио
2 скилидки чесън
1/2-1 глава лук (50-60 г)
1 буркан кисели краставички
печена чушка и маслини за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени кисели краставички със зрял фасулБобът се изцежда и се намачква. Добавят се наситнените лук и чесън, джодженът, чубрицата и сминдухът. Поръсва се със сол и черен пипер и продължава да се намачква. Червеният пипер се запържва съвсем за кратко в предварително загрятото олио, като се наливат 1-2 с. л. вода. Добавя се в боба заедно с доматеното пюре.
2
Пълнени кисели краставички със зрял фасул 2Краставичките се разполовяват, сърцевината им се изважда и се пълнят с пюрето. Подреждат се в чиния и се украсяват с ивица печена чушка и маслина.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта