Фондю по селски
Лора и Стоян
![]() |
300-400 г зрял фасул от консерва черен пипер на вкус 1 ч. л. червен пипер 1 щипка сминдух 1-2 щипки чубрица 1-2 щипки джоджен 1-2 с. л. доматено пюре 5-6 с. л. олио 2 скилидки чесън 1/2-1 глава лук (50-60 г) 1 буркан кисели краставички печена чушка и маслини за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...