Пълнени краставички

Вкусно, лятно и бързо преложение
Източник: Лъки
ТИТЛА: Чирак
Дата: 27.07.2017
Пълнени краставички
 
Необходими продукти:
4 големи, дебели краставици
300 г пушен свински врат
200 г свински колбас (или телешки)
200 г шунка
300 г краве сирене
200 г извара
100 г маслини
1 1/2 кофичка цедено кисело мляко
1 връзка пресен копър
1 глава чесън


Начин на приготвяне:
1
Краставиците се измиват и се отстраняват краищата им. Всяка се нарязва на 5 еднакви парчета и сърцевината им се издълбава с малка лъжичка, като се винамава да не се наруши целостта на парчетата и се остава малко от сърцевината на дъното, за да не изтече плънката.
2
В купа се слага цеденото мляко, натрошава се сиренето, добавя се изварата, чесъна нарязан наситно, шунката, колбаса и пушения врат нарязани на дребни парченца и маслините почистени от костилките и също нарязани на дребно. Разбърква се докато всички продукти се смесят.
3
Плънката се разпределя в издълбаните краставици, поръсват се с нарязан настино копър и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


191 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: