Пълнени краставички

Вкусно, лятно и бързо преложение
Източник: Лъки
ТИТЛА: Чирак
Дата: 27.07.2017
Пълнени краставички
 
Необходими продукти:
4 големи, дебели краставици
300 г пушен свински врат
200 г свински колбас (или телешки)
200 г шунка
300 г краве сирене
200 г извара
100 г маслини
1 1/2 кофичка цедено кисело мляко
1 връзка пресен копър
1 глава чесън


Начин на приготвяне:
1
Краставиците се измиват и се отстраняват краищата им. Всяка се нарязва на 5 еднакви парчета и сърцевината им се издълбава с малка лъжичка, като се винамава да не се наруши целостта на парчетата и се остава малко от сърцевината на дъното, за да не изтече плънката.
2
В купа се слага цеденото мляко, натрошава се сиренето, добавя се изварата, чесъна нарязан наситно, шунката, колбаса и пушения врат нарязани на дребни парченца и маслините почистени от костилките и също нарязани на дребно. Разбърква се докато всички продукти се смесят.
3
Плънката се разпределя в издълбаните краставици, поръсват се с нарязан настино копър и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


168 ДУШИ ОНЛАЙН
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: