Предястие с нахут

Дата: 14.07.2017
Източник: Елена Миланова
ТИТЛА: Готвач
Предястие с нахут
 
Необходими продукти:
1 консерва нахут (400г)
1/4 ч. ч. зехтин (60 мл)
2 с. л. прясно изцеден лимонов сок (на вкус)
1 ч. л. сумак (5 г)
1 ч. л. лют червен пипер (на вкус)
1/4 голяма връзка магданоз (само листенцата)
4-5 малки скилидки чесън
1/2 ч. л. сол (на вкус)
 

Начин на приготвяне:
1
Нахутът се отцежда и се сипва в купата на пасатор.

2
Магданозът се измива, нарязва се и се прибавя към нахута.

3
Слагат се и другите продукти и половината зехтин.
4
Пасира се, до хомогенна смес, като по време на пасирането, малко по малко, се прибавя и останалият зехтин.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Кристина Красимир Сарови се регистрира в сайта.
Иванина се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пиле „Тетрацини“
SuperMag коментира рецептата Муртабак с телешко и зеле
SuperMag коментира рецептата Соленки с лимец и сирене
SuperMag коментира рецептата А ла чийзкейк
SuperMag коментира рецептата Зелен боб в гювеч
SuperMag коментира рецептата Нахутена шакшука
SuperMag коментира рецептата Пиката ала миланезе
SuperMag коментира рецептата Целувчен милфьой с малини
SuperMag коментира рецептата Рататуй
SuperMag коментира рецептата Френски хляб
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта