Патладжани с кускус
Лора и Стоян
600 г черноморски миди 500 г паста фусили 200 г чери домати 50 мл зехтин 1 консерва бял боб (400 г) 3 скилидки чесън 1 стрък стеблена целина 2 люти сушени чушлета 1/4 връзка босилек 1 ч. л. майоран сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...