Пълнени печурки с кайма и кашкавал

ТИТЛА: Чирак
Дата: 06.04.2018
Пълнени печурки с кайма и кашкавал
 
Необходими продукти:
800 г печурки
300 г кайма
250 г настърган кашкавал
1 к. л. сол
1 к. л. чубрица
1 к. л. черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Печурките се почистват, пънчетата им се отстраняват.

2
В купа се смесват каймата, настърганият кашкавал, черният пипер, солта и чубрицата.
3
Гъбите се пълнят със сместа, в която отгоре се забиват пънчетата и се подреждат в тава, върху хартия за печене.
4
Пекат се до готовност в загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: