Хумус от печени тиквички

Дата: 05.06.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 малки тиквички
60 г сусамов тахан
1 консерва нахут (400 г)
1 скилидка чесън
1 лимон
50 мл студено пресован зехтин
1 стрък розмарин
сол и пипер меланж на вкус
зехтин за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Хумус от печени тиквичкиТиквичките се режат по дължина, посоляват се и се намазват със зехтин. Пекат се на грил тиган.
2
Хумус от печени тиквички 2Нарязват се и се оставят да се охладят.
3
Хумус от печени тиквички 3Нахутът се пасира с наситнения розмарин, сусамовия тахан, тиквичките, чесъна, настърганата лимонова кора и лимоновия сок, зехтина, сол и пипер меланж на вкус.
4
Хумус от печени тиквички 4Поднася се с препечен хляб или крекери.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

05.06.2018
За да го снимаш, трябва да си мнооого бърз...
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


milenka коментира рецептата Хрупкав хляб със сусам
Angelina Daneva се регистрира в сайта.
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта