Дип от кашу, босилек и магданоз

Дата: 04.06.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
120 г сурово кашу
1/2 връзка босилек
1/4 връзка магданоз
1 скилидка чесън
50 мл зехтин
сокът от 1/2 лимон
сол на вкус
за поднасяне:
1 краставица
1 тиквичка
1 морков
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от кашу, босилек и магданозКашуто се накисва за една нощ. След това се отцежда и се измива. Пюрира се заедно с чесъна, листата босилек и магданоз, зехтина и лимоновия сок.
2
Дип от кашу, босилек и магданоз 2Получената паста се овкусява със сол. Наливат се и около 50 мл студена вода и се разбърква.
3
Дип от кашу, босилек и магданоз 3Дипът се сервира с нарязани на гредички краставица, морков и тиквичка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


113 ДУШИ ОНЛАЙН
Viktor Miovski се регистрира в сайта.
iliyananedyalkov се регистрира в сайта.
Росица Кусева се регистрира в сайта.
Станислава Иванова се регистрира в сайта.
Петя Петкова коментира рецептата Пита с млечен крем
Георги Павлов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта