Ризото с миди и зеленчуци
Лора и Стоян
2 бр. авокадо 50 г чери домати 2 стръка стеблена целина 1 глава червен лук 2 с. л. сурови слънчогледови семки | за майонезата: 200 г сурово кашу 60 мл зехтин „Екстра върджин“ 1 скилидка чесън 2 с. л. сок от лимон 1 ч. л. пушен лют червен пипер сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2016 Много обичам авокадо страхотна рецепта. Аз замених червения лук със зелен и добавих малко маслини.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...