Постни шоколадови бонбони
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2015 Направих го !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Никол, можеш да използваш сушени сини сливи (без костилка) и/или сушени кайсии, които да накълцаш предварително на по-дребни парченца, преди да ги накиснеш в рома.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 С какво мога да заместя стафидите? Благодаря
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...