Панирана черноморска пъстърва

Гости: Вили Вуцов и Цонко Цонев
Източник: Бон Апети
Дата: 31.07.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г черноморска пъстърва
2 белтъка
брашно за овалване
зехтин за пържене
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Панирана черноморска пъстърва
Рибата се филетира. Белтъците се разбиват на сняг и се подправят със сол и черен пипер.
2
Панирана черноморска пъстърва 2
Рибните филета се потопяват в разбитите белтъци, след което хубаво се овалват в брашно.
3
Панирана черноморска пъстърва 3
Пържат се от двете страни в предварително загретия зехтин.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: