Панирани банани с дулсе де лече

Дата: 26.02.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г оризово брашно
50 г пшенично брашно
30 мл прясно мляко
4 банана
1 щипка сол
за соса:
200 г дулсе де лече (сладко от кондензирано мляко)
50 мл крем ликьор
1 щипка сух джинджифил
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Панирани банани с дулсе де лечеДвата вида брашно се смесват със солта.
2
Панирани банани с дулсе де лече 2Наливат се около 160 мл вода и млякото, и се разбърква добре.
3
Панирани банани с дулсе де лече 3Бананите се обелват и се нарязват на парчета.
4
Панирани банани с дулсе де лече 4Потапят се в тестото и се пържат на маслена баня на умерена температура 160 градуса. Отцеждат се върху кухненска хартия.
5
Панирани банани с дулсе де лече 5В купа се сипват дулсе де лече, ликьорът и джинджифилът и се разбива.
6
Панирани банани с дулсе де лече 6Панираните банани се поднасят със соса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анна коментира рецептата Индийска супа от леща
Гала се регистрира в сайта.
Найденова коментира рецептата Бананово-меден шейк
Анна коментира рецептата Доматена салата с яйчен сос
Hristina Mirtcheva се регистрира в сайта.
Мария Милчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта