Панирани калмари

Източник: Борислав Вътов
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 23.01.2014
Панирани калмари
 
Необходими продукти:
300 г калмари
1 бира
300 г брашно
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. черен пипер
сол на вкус
300 мл олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Калмарите се нарязват на шайби и се осоляват. Половината от брашното се овкусява с черния и червения пипер и след това се налива от бирата като се разбърква, докато сместа стане като боза.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2016
Харесаха ни.
3.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2014
супер
2.
Изпрати
лично съобщение

03.02.2014
яко
1.
Изпрати
лично съобщение

24.01.2014
На истина панировката е много добра като в Гърция
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: