Студено предястие от спанак и червено цвекло
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2023 Разпадаха ми се при пърженето, поради което ги приготвих във фурната, в нейната тава, поставена директно върху дъното на фурната, върху домакинска хартия, поляти с мазнина. Вкусни са и през следващите дни, могат да се хапват в движение.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Стават много вкусни ... но не трябва да се пържат много , стават твърди ...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2014 Тази рецепта се прави много лесно и могат да се сложат и други продукти в зависимост от вкуса на всеки. Имам деца и освен продуктите от рецептата сложих и грах и сварени моркови.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...