Спаначен терин с шунка и сирене
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2016 Иначе на вид се получи чудесно ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2016 Авокадото променя вкуса си след топлинна обработка. Приготвих го по този начин, но се оказа, че горчи и не успяхме да хапнем. Вече не бих експериментирала и ще го използвам само в сурово състояние :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Вкусни, с хрупкава обвивка!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2014 Не си хабете авокадото. Изобщо не ми хареса как стана, а и е прекалено тежко за мезе за бира.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2014 вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...