Панирано филе с плънка

Източник: Петя Стоилова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 02.07.2014
Панирано филе с плънка
 
Необходими продукти:
4 големи парчета свинско филе
100 г кашкавал
100 г гъби
2 кисели краставички
100 г бекон
2 яйца
1 ч. ч. брашно


Начин на приготвяне:
1
Филето се начуква леко натънко поръсваме със сол и черен пипер.
2
В едната половина се редят едно върху друго натънко нарязан кашкавал, натънко бекон, натънко нарязана кисела краставичка, гъби и пак кашкавал. Празната част на филето се прихлупва и краищата се начукват леко, за да залепнат.
3
Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: