Емпанадас с мляно говеждо
Лора и Стоян
![]() |
2 средно големи патладжана пресен розмарин на вкус 100 овчи кашкавал за поръсване морска сол и пипер меланж на вкус мазнина за тавата | за плънката: 300 г мляно месо (60%телешко и 40%свинско) 100 г пресни червени чушки 1 глава червен лук 3 скилидки чесън 30 г каперси 70 мл зехтин 200 г консервирани домати морска сол, пипер меланж и риган на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...