Кошнички с ванилов крем
Лора и Стоян
500 г праскови 1/4 ч. л. сол 1 с. л. захар 100 г краве масло 2 ч. ч. брашно пудра захар за поръсване 2 с. л. пчелен мед 2–3 с. л. нишесте 4 с. л. растителна сметана 5–6 ч. л. кафява захар 1 к. ч. захар 1 шепа малини 50 г краве масло за прасковите 1/2 ч. л. канела |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...