Карамелена торта с бял шоколад и пияни малини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Любомира, тази рецепта не е наша и не сме я приготвяли, но все пак бихме препоръчали, преди да прибереш двата вида тесто в хладилника, да добавиш 1-2 с. л. прясно мляко към тестото с какаото.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2015 Здравейте, пробвах да направя тез сладки но не се получи. Защо като започнах да разточвам кафявата топка тя се разпадна?
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...