Карамелена торта с бял шоколад и пияни малини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Любомира, тази рецепта не е наша и не сме я приготвяли, но все пак бихме препоръчали, преди да прибереш двата вида тесто в хладилника, да добавиш 1-2 с. л. прясно мляко към тестото с какаото.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2015 Здравейте, пробвах да направя тез сладки но не се получи. Защо като започнах да разточвам кафявата топка тя се разпадна?
|
Всички знаем колко важно е рибата да присъства по-често на трапезата. За да ѝ се...
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...