Браунис от тиквички
Лора и Стоян
![]() |
1/2 стар хляб (тип "Добруджа") масло за намазване на тавата 2 с. л. коняк 1 пакетче ванилия 2-3 щипки индийско орехче 1/2 ч. л. канела 50 г краве масло 500 мл сметана 4 яйца 1 ч. ч. кафява захар 100 г шоколад сметана за гарниране |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...