Пържен толстолоб с гарнитура от булгур

Дата: 04.12.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 котлета от толстолоб
олио за пържене
сол и черен пипер на вкус
за овалване:
100 г бяло брашно
50 г царевично брашно
1/2 ч. л. сух чесън
1/2 ч. л. риган
за гарнитурата:
1/2 ч. ч. булгур
1 стрък праз
50 г сушени домати
2 скилидки чесън
1 ч. ч. орехи
1 връзка копър
1/2 ч. л. сух риган
2 ч. ч. гъбен бульон
сол и черен пипер на вкус
зехтин за запържване

Начин на приготвяне:
1
Пържен толстолоб с гарнитура от булгурПразът, чесънът и сушените домати се нарязват наситно.
2
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 2Запържват се в малко зехтин, докато празът стане леко карамелен.
3
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 3Прибавя се булгурът, налива се бульонът и се овкусява с риган.
4
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 4Когато течността се абсорбира, съдът се сваля от огъня и се добавят орехите, наситненият копър, сол и черен пипер.
5
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 5Котлетите се овкусяват със сол и черен пипер.
6
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 6После се овалват в смесените сухи съставки – бяло и царевично брашно, сухия чесън и ригана.
7
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 7Пържат се до златисто в около 1 пръст сгорещено олио. Отцеждат се от мазнината върху хартия.
8
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 8Рибата се сервира с булгура.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

10.04.2019
Перфектна комбинация. Много вкусно.
3.
Изпрати
лично съобщение

19.08.2018
Страхона вкуснотия!
2.
Изпрати
лично съобщение

21.11.2017
Гарнитурата от булгур беше страхотна!
1.
Изпрати
лично съобщение

06.12.2015
Рибата я изпекоха във фурната . Много фокусна пак се получи .
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марчела Минчева се регистрира в сайта.
Victoriq Tashikova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта