Крокети от нахут
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2015 Мария, брашното от нахут има аромат на ядки. Принципно може да се замени с обикновено или с царевично брашно, но ще загуби аромата си. Ако решиш да използваш картофено брашно, коричката ще стане много хрупкава.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2014 С какво може да заменим брашното от нахут?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...