Крокети от нахут
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2015 Мария, брашното от нахут има аромат на ядки. Принципно може да се замени с обикновено или с царевично брашно, но ще загуби аромата си. Ако решиш да използваш картофено брашно, коричката ще стане много хрупкава.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2014 С какво може да заменим брашното от нахут?
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...