Картофено пюре
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.11.2016 и снимка към рецептата
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 Солта намалих до 20 гр. След като запекох пържолите, в същият тиган сложих 200 гр гъби, които задуших. Пържолите, гъбите и соса заедно оставих да къкрят около 20 мин. Стана много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Йоана, прецизирахме количеството на съставките за ароматната сол и увеличихме бройката пържоли.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Мисля да направя таи рецепта, но и мен ме притеснява, че с солта е много за 2 пържоли. С колко е удачно да я намаля?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2014 Много хубава рецепта, с изключение, че солта беше доста и пържолите станаха много солени :)
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...