Картофено пюре
Лора и Стоян
![]() |
6 вратни пържоли зехтин за намазване | за ароматната сол: 40 г морска сол 1/2 ч. л. кориандър 1/2 ч. л. кимион 1/2 ч. л. чесън на прах 1–2 дафинови листа | за сос „Велуте”: 40 г краве масло 20 г брашно 200 мл пилешки бульон 50 мл сметана за готвене 1/4 връзка магданоз сол и пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 и снимка към рецептата
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 Солта намалих до 20 гр. След като запекох пържолите, в същият тиган сложих 200 гр гъби, които задуших. Пържолите, гъбите и соса заедно оставих да къкрят около 20 мин. Стана много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Йоана, прецизирахме количеството на съставките за ароматната сол и увеличихме бройката пържоли.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Мисля да направя таи рецепта, но и мен ме притеснява, че с солта е много за 2 пържоли. С колко е удачно да я намаля?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2014 Много хубава рецепта, с изключение, че солта беше доста и пържолите станаха много солени :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...