Конкилиони с тиква и рикота
Лора и Стоян
300 г паста „Пене ригате“ 500 г смляна свинска плешка 200 г суров пушен бекон 4 яйца 100 г сирене „Пармезан“ 400 г домати на кубчета от консерва 1 глава червен лук 1 морков 2 скилидки чесън 4 стръка мащерка 1 ч.л. риган сол и черен пипер на вкус |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2020 Ето я и пастата!
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2020 Много вкусно и засищащо!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2018 Стана много добре. Вкусно е, и бързо се приготвя.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2016 Получи се прекрасна вечеря, благодаря за хубавата рецепта! :)
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2016 Резултата е интересен, но доста прилича на мусака в която картофите са заменени с Пене. Следващият път вместо заливка от яйца с пармиджано, ще заложа на класическа моцарела и малко пармиджано.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...